Het Postmortale Zorgteam

Het Postmortale Zorgteam is opgestart in 2017 met het idee om uitvaartondernemers te ontzorgen.

Het Postmortale Zorgteam is gespecialiseerd in overledenenzorg.

Omdat we een hoge kwaliteit in kennis en kunde verwachten van onze medewerkers en de tijd nemen voor de nabestaande(n), kunnen we altijd de juiste zorg en aandacht bieden.

Het Postmortale Zorgteam is werkzaam in Brabant en in Limburg.
Wij bieden alle zorg voor de overledene, vanaf het moment van overlijden tot aan de uitvaart. Denk hierbij aan vervoer, verzorging en kisten.

Wij vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk, zo niet alle wensen van de overledene of nabestaande(n) worden uitgevoerd en zullen hier dan ook ons steentje aan bijdragen.

Heeft u een betrouwbare partner nodig die al een aantal jaren ervaring heeft in de overledenenzorg?  Dan zijn wij u graag van dienst.

Maak kennis met het team

Het Postmortale Zorgteam bestaat uit betrokken medewerkers die zich volledig inzetten om de wensen van de overledene en nabestaande(n) te waarborgen. Met jarenlange ervaring in de overledenenzorg bent u ervan verzekerd dat u een betrouwbare partner in de arm neemt.

Wilt u ook deel uit maken van ons betrokken en professionele team? Bekijk dan ook eens onze vacaturepagina voor actuele vacatures.