Rouwvervoer

Als uw dierbare overlijdt, komt er veel op u als nabestaande af. Er moet veel geregeld worden, waaronder het rouwvervoer. Rouwvervoer speelt niet alleen een belangrijke functionele rol, ook bepaalt het een stukje sfeer doordat wij verschillende kleuren en automodellen aanbieden. Voor welke manier van vervoeren er ook wordt gekozen, wij maken dit graag voor u in orde met de uiterste zorg.

Het rouwvervoer kan worden ingezet in verschillende scenario’s. Bijvoorbeeld vanaf een ziekenhuis naar een uitvaartcentrum of juist naar het huisadres, omdat er wordt gekozen voor een thuisopbaring. Wij ontzorgen u graag door dit in zijn geheel voor u in orde te maken.

Wanneer kiest u voor rouwvervoer?

Het overbrengen van uw dierbare kan in een aantal situaties wenselijk zijn. Bijvoorbeeld als het overlijden thuis of in een verzorgingstehuis heeft plaatsgevonden en de keuze is gemaakt om de opbaring in het uitvaartcentrum plaats te laten vinden. Wat de situatie ook is, wij zorgen ervoor dat het overbrengen van uw dierbare overledene op een prettige en respectvolle manier gebeurt.

Voor welk rouwvervoer kiest u?

Onze rouwvoertuigen zijn speciaal ingericht om rouwvervoer per kist of per brancard voor u te regelen. Uit onze rouwauto’s kunt u de keuze maken uit diverse modellen zodat het rouwvervoer plaatsvindt met een passende auto. Door dit uitgebreide assortiment hebben wij altijd een gepaste oplossing die we kunnen aanbieden op het gebied van vervoer. Welke vervoersbeweging er ook nodig is, wij zorgen er graag voor dat alles tot in te puntjes geregeld is en uw dierbare een afscheid krijgt dat respectvol is.

Wilt u meer informatie over het overbrengen van uw dierbare?

Neem dan gerust contact met ons op. Dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u.